Tel: +31 (0)6 51813933
  • Deutch
  • English
  • Nederlands
header

B&B met wellness faciliteiten

In Landhuis de Leijen kunt u heerlijk ontspannen. Er is een Finse sauna en in de tuin staat een hot-tub.

Landhuis de Leijen nabij Alkmaar, Hoorn en het Noordzeestrand.

Onze sfeervolle accommodatie is uitgerust met drie comfortabele appartementen met een eigen ingang. U heeft het gemak van een appartement en de service en luxe van een hotel. De bedden zijn voor u opgemaakt en de badhanddoeken liggen voor u klaar. ´s Morgens serveren wij een heerlijk ontbijt met verse streekproducten. Er is ook een gezamenlijke verblijfsruimte met een Finse speksteenkachel. Het landhuis wordt omgeven door een fraaie tuin met veranda, terrassen en een buitenhaard, een moes- en fruittuin, en een speelweide. In het weiland kan men een partijtje klompengolf spelen. 

Bekijk onze promovideo NU MET DRONESHOTS!


Comfortabele slaapkamers

In het landhuis bevinden zich op de begane grond twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan een kamer geschikt is voor minder valide personen. Boven zijn er twee vierpersoonsslaapkamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet en douche. In totaal kunnen tot vier extra bedden worden bijgezet.

Bij Landhuis de Leijen bent u echt te gast. Bij aankomst is uw bed opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. Op aanvraag is er voor de kleintjes de mogelijkheid om een kinderbedje en kinderstoel bij te plaatsen.

Onze accommodatie is zeer geschikt voor een familie of vriendenweekend voor 12 à 14 personen, zie www.landgoeddeleijen.nl.


Wellness

In Landhuis de Leijen kunt u heerlijk ontspannen. Er is een Finse sauna en in de tuin staat een hot-tub. U kunt tegen een vergoeding hiervan gebruik maken.

Landhuis de Leijen heeft de tweede prijs behaald in de 4 tulpen categorie bij de verkiezing van beste B&B van Nederland 2013.


Huisregels

Het landhuis is rookvrij, maar er is buiten wel gelegenheid tot roken. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.


Links

Onze groepsaccommodatie:
www.landgoeddeleijen.nl

Wij zijn aangesloten bij:
www.bedandbreakfast.nl
www.hotel-boerenkamer.nl
www.weekendhotel.nl
www.kamermetontbijt.nl
www.bed-en-breakfast.nl
www.holland-vakantiehuis.nl

Restaurants in omgeving:
www.ahtim.nl
www.degoudenkarper.nl
www.wapenvanwogmeer.nl
www.filosoof.nl
www.wapenvanmunster.nl
www.sbnoord.nl

Meer wellness:
Fort Resort Beemster

Gezamelijke ruimte
 
De verblijfsruimte
Veranda
 
De veranda
Sauna
 
Sauna