Tel: +31 (0)6 51813933
  • Deutch
  • English
  • Nederlands
header

Activiteiten in en om het Landhuis

Onder andere klompengolf en jeu de boules!

Klompengolf en jeu de boules!

Bij mooi weer kunt u ook van de fraaie tuin genieten. Er is een groot terras met tuinmeubilair en een BBQ, waar u heerlijk van het buitenleven kunt genieten. Bij het landhuis ligt een grote speelweide, met o.a. doelen, een trampoline, schommels en een glijbaan, waar u heerlijk kunt verblijven en waar kinderen volop de ruimte hebben om zich te vermaken.

Gasten van Landhuis de Leijen kunnen vrij gebruik maken van de jeu de boulesbanen en/of een partijtje Klompengolf spelen in het weiland. Heerlijk de frisse lucht in om een balletje te slaan met een klompenstick en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.


BBQ

Op het terras kunt u gezellig  BBQ-en en van het zonnetje genieten. Voor lekkere barbecuepakketten en catering kunt u prima terecht bij: Uw Slager Daan Ruijter.


Buitenleven

Op de landerijen bevinden zich schapen met lammetjes en kippen. De kinderen mogen meehelpen met het rapen van de kakelverse eieren. In de vijver zwemmen koikarpers. U kunt een kijkje komen nemen, als deze vissen gevoerd worden in de avond.

BBQ
 
BBQ-plek
Jeu de boules
 
Jeu de boules